ACMAR International School

We are pleased to learn that the renowned ACMAR International School in the Bandar Baru Klang area, Malaysia, is using our products to provide students with a more comfortable learning environment.

Kami gembira mengetahui bahawa sekolah ternama ACMAR International School di kawasan Bandar Baru Klang, Malaysia, menggunakan produk kami untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang lebih selesa kepada pelajar.

Friend’s Factory

A good friend’s factory. Thank you for using our PU METAL product. Appreciate the support. Wishing everyone prosperity and great success in business

 

Gift Baskets , Hampers

随着华人新年的临近,我们由衷感谢顾客一年来的支持。我们的礼篮种类繁多,大小各异,每一个都经过精心挑选,期望能够带来喜悦。希望来年更加美好。感谢大家使得这一年变得特别。

“As the Chinese New Year approaches, we express our heartfelt gratitude for the support of our customers throughout the year. Our gift baskets come in a variety of sizes, each carefully curated to bring joy. Wishing everyone a prosperous and wonderful year ahead. Thank you for making this past year special.”

“Dekatnya Tahun Baru Cina, kami ingin mengucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada pelanggan kami yang setia sepanjang tahun ini. Hampers kami datang dalam pelbagai saiz, setiap satu diatur dengan teliti untuk memberikan kegembiraan. Semoga tahun depan membawa lebih banyak kebaikan. Terima kasih kerana membuat tahun ini istimewa.”

123,123, great job

Jumaat lepas, trak besar syarikat kita (LORRY) busy antar barang kat pelanggan tempatan. Semua ok sampai kat rumah pelanggan, tetiba je ada lumpur lembut. Time nak unload barang, tayar masuk lumpur, trak terus stuck.

Syarikat terus call pekerja kuat untuk tolong, pekerja pejabat pulak bagi semangat kat tepi. Tuan rumah tengok muka terperanjat, terus takleh gerak trak dalam lumpur. Last-last, dengan usaha semua, trak selamat keluar dari lumpur, orang kat situ pun tepuk tangan, dan barang berjaya dihantar.

Ini memang satu show yang tak dijangka! Pekerja kita tak hanya pandai, tapi juga semangat nak hadapi cabaran. Pekerja pejabat pun berjasa, semangat dia lagi kuat dari enjin trak sendiri. Tuan rumah gelak terkejut, cakap worth it gila perjalanan kali ni. Walaupun misi ni penuh cabaran, pasukan kita dari YARKER Industries memang terbaik untuk capai matlamat! Pengalaman kat lumpur ni tunjukkan, kalau kita sama-sama, lumpur pun boleh jadi pentas kita! Nanti tunggu cerita pengembaraan yang lagi gila next time!

 

 

Last Friday, our company’s big truck (LORRY) was busy delivering goods to a local customer. Everything was smooth until we reached the customer’s house, and suddenly, there was this soft mud. When we tried to unload the goods, the tires got stuck in the mud, and the truck couldn’t move.

The company quickly called in a group of strong guys to help, while the office lady provided encouragement and support on the side. The homeowner watched with a surprised face, witnessing the struggle between the truck and the mud. Finally, with everyone’s effort, we successfully rescued the stuck truck, and the onlookers applauded, and the goods were delivered successfully.

This was truly an unexpected performance! Our workers not only had great skills but also showed a fearless spirit in facing challenges. The office lady played a crucial role too; her encouragement was louder than the truck’s engine. The homeowner was amazed and exclaimed it was totally worth it. Despite the challenging mission, our team at YARKER Industries is definitely a role model for getting the job done! The muddy adventure taught us that with teamwork, even mud can become our stage! Stay tuned for more exciting adventures next time!

 

 

 

Manufacturing Quality Roofs – Standing Strong Through the Storms!

Manufacturing top-notch roofs for your safety! Recent heavy rains in Malaysia test our roofs. We craft each roof with quality materials,
ensuring durability in unpredictable weather. Local support addresses climate challenges. We value your trust and prioritize customer satisfaction through friendly service.
Your ongoing support fuels our growth. Thank you for choosing us as your roof supplier. Contact us for reliable roofing solutions!

Pengilangan Atap Berkualiti – Teguh Di Tengah Badai!

Mengilang atap berkualiti tinggi untuk keselamatan anda! Hujan lebat baru-baru ini di Malaysia menguji keberkesanan atap kami. Setiap atap dihasilkan dengan bahan berkualiti, memastikan ketahanan dalam cuaca yang tidak menentu. Sokongan tempatan menangani cabaran iklim. Kami menghargai kepercayaan anda dan memberi keutamaan kepada kepuasan pelanggan melalui perkhidmatan mesra. Sokongan berterusan anda memacu pertumbuhan kami. Terima kasih kerana memilih kami sebagai pembekal atap anda. Hubungi kami untuk penyelesaian atap yang boleh
dipercayai!

Paying respects during the Ghost Festival

Thanks to everyone’s dedication in preparing offerings for 中元普渡, we approach this with utmost sincerity, seeking blessings for our company’s safety, health, and growth.

Terima kasih kepada semua yang berdedikasi dalam menyediakan persembahan untuk Ghotst Festival, kami mendekatinya dengan ketulusan, mencari berkat keselamatan, kesihatan, dan pertumbuhan syarikat kami.

     

Working Hard

Great job, ! Your hard work is much appreciated!

 

Our products make a grand entrance at the stunning seaside!

This PROJECT is located in Tanjung Kemuk, PAHANG. Our metal roofing products are transported by boat to this beautiful location, where a group of workers is tirelessly pulling the boat along the seaside. Here, we capture a special moment amidst the stunning sandy beaches, clear blue skies, and the ocean, as these products are destined for use in vacation homes.

PROJEK ini terletak di Tanjung Kemuk, PAHANG. Produk bumbung logam kami diangkut dengan bot ke lokasi yang indah ini, di mana sekumpulan pekerja dengan gigih menarik bot di sepanjang tepi pantai. Di sini, kita merakamkan momen istimewa di tengah-tengah pantai berpasir yang menakjubkan, langit biru yang jernih, dan lautan, ketika produk-produk ini ditakdirkan untuk digunakan dalam rumah-rumah percutian.

Batu Caves Project

This project is located at Batu Caves, a tourist attraction. Wishing everyone every success.

Running Event at Setia Alam

Hey there, our awesome work buddies! Guess what? We had our very first company fun run! Waking up at 5 am was a challenge, but the cool Malaysian morning at 7 am made it all worth it. Young and old, we all had a blast! Good morning, dawn, and here’s to making every day fantastic! 😄🏃‍♀️🏃‍♂️

Hai rakan sekerja yang hebat! Tahu tak? Kami telah mengadakan acara larian santai syarikat yang pertama! Bangun pada jam 5 pagi memang mencabar, tetapi pagi Malaysia yang sejuk pada jam 7 pagi membuat segala usaha itu berbaloi! Orang muda dan tua, semuanya seronok! Selamat pagi, fajar, dan mari kita menjadikan setiap hari fantastik! 😄🏃‍♀️🏃‍♂️